Inga regler utan undantag

Tårta på en tisdag? Vad hände med gottisbegränsningen då?
Foto: Lars-Åke Englund

Tisdag 29/10 2019. Det är första barnfödelsedagen sedan separationen. Sonen fyllde 4. Och jag är oerhört glad och tacksam att jag och barnens mamma kan ha en bra vänskapsrelation även efter att vi valt att gå skilda vägar. För barnens skull, men givetvis också för varandras.

Firade sonen med min släkt i lördags eftersom det var pappavecka då. Till helgen firar han med mammans släkt. I kväll träffades vi – jag, barnen och deras mamma – i all enkelhet över kvällsmat, prinsessbakelse och presentöppning. Och vid sådana tillfällen struntar man helt enkelt i de satta begränsningarna om sötsaker enbart under fredag och lördag. Det är bättre att jag skippar onyttigheterna såväl fredag som lördag denna vecka.

Inga regler utan undantag. Så långe inte undantaget blir regeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s