The final countdown

Blir ett kort inlägg, och utan den sedvanliga formateringen.

Är mitt uppe i husrenovering och flytt. Därför har bloggandet blivit lidande. Precis som hittautandet. Har visserligen hunnit med Ivö-kontrollerna, med en del fin utsikt som belöning, men i övrigt har det inte hittats ut alls. Fram till idag.

Hade planerat för det avslutande släppet i Hässleholm. Det skulle ske lördagen den 26/9. Första extrasläppet som sammanföll med att jag hade barnen, men hade snackat med mina föräldrar och fått okej att ge mig ut mitt i natten ändå.

Sedan kom första bakslaget. Att sista släppen skulle delas på två dagar: 26 och 27/9. Men det skulle ändå gå.

Därefter kom andra bakslaget. Att släppen skulle ske klockan 8 istället för vid midnatt… och eftersom det väntar dop av systerdotter strax efter lunch på söndagen var det bara att ställa in letandet och förbereda sig på att rasa i listan.

Men sedan ljusnade det lite. Fick reda på att det bara var åtta kontroller på lördagen, och 13 på söndagen. Planer började smidas.

Så idag var jag, barnen och farfar ute i Vinslöv och tog de fyra kontrollerna där. Vi parkerade vid Västergårda, gick och tog de fyra kontrollerna, och fikade lite innan vi körde hem. Efter lunch åkte vi till Vittsjö. Vi körde visserligen till parkeringar i närheten av varje kontroll, men det innebar ändå åtminstone några hundra meter till kontrollen och lika långt tillbaka. Sonen gick allt det själv, dottern fick rida en del på mina axlar för att orka. (Farfar gick också själv)

Visserligen åkte jag rutschkana ner i resultatlistan. Min resultatrad är nu 5-1-2-2-56, men jag har nu gett mig förutsättningar för att ändå ta en bra placering. För när jakten drar igång i Tormestorp imorgon är jag där. Visserligen under tidspress, eftersom jag har ett dop att hinna till. Men lika mycket på grund av alla andra hittautare som kommer härja i trakten.

Nu kör vi!

#skojpåblodigtallvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s