Hässleholm – 22 april

Det blir en torsdag (!) med sen sänggång, det är en sak som står säker. När Kristianstad offentliggjorde att premiären för deras HittaUt-projekt ligger på lördagen den 17 april innebar det att jag har en hel helg öppen för att leta stolpar (om jag nu inte ska skrapa färg från huset, eller måla det). Men Hässleholm sparkar istället igång sitt projekt mitt i veckan därpå. Torsdagen den 22 april.

Har försökt lista ut vad det kan finnas för logiska anledningar till detta. Men det verkar inte vara en heldag. Kan det månne vara för att det enligt någon sida är den internationella dagen för moder jord? En temadag som jag aldrig någonsin hört talas om.

Jag skulle givetvis ha kunnat fråga ansvariga om anledningen, men varför skriva alla inlägg på välgrundade uppgifter?

Hur som helst innebär det för min del att jag lär få ut en sväng i gryningen för att ta några checkpoints före jobbet, och sedan ta ytterligare så många jag hinner från det att arbetsdagen är slut till dess att det är på tok för mörkt (inte bara för mörkt, utan just på tok för mörkt) för att få ut något vettigt av upplevelsen. Dessutom får jag försöka ta de checkpoints som är en bit utanför centrum.

Fredag eftermiddag inleds nämligen min barnvecka, och de centrala vill jag spara för våra gemensamma utflykter.

Sedan får jag väl helt enkelt se om jag kan hantera att plocka stolpar i lagom takt under året, eller om jag måste hetsa mig igenom alla i grundsläppet före månadsskiftet. I detta läge säger jag gärna att jag kan ta det lugnt, men när det väl slår till vet jag hur tävlingsdjävulen i mig reagerar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s