10 000 tack

Inte för att det egentligen har med något att göra, men var häromdagen inne och såg att jag närmade mig 10 000 visningar för denna sida. Eftersom jag startat många bloggar i mina dagar, men inte lyckats hålla liv i någon av dem, eller hitta någon större läsekrets, hade jag aldrig trott att tillräckligt många galningar till slut skulle klickat in sig 10 000 gånger. Men ikväll hände det.

Satt egentligen för att skriva ett annat statistikinlägg för att sammanfatta HittaUt-säsongen 2020, för att helt lägga den säsongen bakom mig och fokusera på 2021. Men blev ju tvungen att sticka emellan med dessa rader.

Så, tack allesammans. Hoppas ni uppskattar att jag skriver. När HittaUt-säsongen kryper närmare blir det (som ni redan märkt) mer aktivitet här. Förhoppningsvis tar det inte drygt 1,5 år till till jag når 20 000 visningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s