Livet är inte bara HittaUt…

… för Naturpasset finns ju också!

I fjol, efter att ha blivit hooked på HittaUt (när det bara fanns Hässleholm och Kristianstad i närområdet) och checkpointen i de inledande släppen var plockade, så sökte jag efter liknande projekt i närområdet. Upptäckte både Naturliga Göinge i Östra Göinge, och Naturpasset i Osby (under sommaren uppgick också Naturliga Göinge i Naturpasset, och i år är Östra Göinge med i HittaUt som eget projekt).

Körde också upp till Osby och OK Gynges två utlagda slingor och plockade de 30 kontrollerna i sjunkande kvällssol. Hade sedan planer på att ta också nästa släpp när det presenterades, men omfattande husrenovering kom att ta större delen av min tid.

Har inte hittat något om Naturpasset på Gynges hemsida eller facebooksida, och ska villigt erkänna att jag gärna sett att en drös kontroller där blivit checkpoints i HittaUt Skåne. Under tisdagen, när jag var inne och slösurfade på Norra Skånes app (man måste ju vara någorlunda uppdaterat på vad vi skrivit när jag jobbar igen under onsdagen) så hittade jag det här: Naturpasset startar den 1 april (och ja, jag är medveten om att det är betalvägg på våra artiklar).

Kortfattat kan det i alla fall konstateras att OK Gynge drar igång Naturpasset den 1 april. I år inte bara i Osby, utan också i Lönsboda.

Nu har jag visserligen mer eller mindre tänkt att mycket av min lediga tid ska läggas på HittaUt (det är trots allt så att jag är bekräftelseknarkare, och checkpointsen som plockas i HittaUt bunkas ju ihop i en stor hög och blir synligt utåt, vilket blåser upp egot). Men med släpp den 1 april ska jag nog trots allt kunna klämma in lite Naturpassande.

Den (lösa) planen är nämligen som följer kring min kontrollpremiär: Efter att ha lämnat barnen under långfredagskvällen, efter att pappaveckan avslutats, väntas jobb under helgen. Arbetsdagen inleds dock först 14.30, och om jag bara kommer i säng i vettig tid på fredagen tänker jag gå upp tidigt på lördagen och köra till Karlshamn som släppt HittaUt-checkpoints den 1 april. Jag får leta som längst till klockan 12(-ish) för att sedan hinna köra hem (cirka en timmes bilväg) och göra mig klar till jobbet.

På lördagskvällen kan det dock inte bli sömn lika tidigt eftersom jag jobbar till 23, men nog kan jag orka upp vid 7-snåret, och i så fall städa av (en del av) Osbys Naturpass under förmiddagen? Därefter är jag ledig måndag, tisdag och onsdag. En del av tiden kommer tillbringas med färgskrapartjänst hemma på villafasaden, men en (stor) del av tiden kommer också att läggas i Karlshamn. Eventuellt också i Ronneby. Eventuellt också i Karlskrona. Allt beroende på hur många checkpoints som släppts på respektive ort.

Väldigt peppad att allt snart drar igång på allvar!

Blir inte mindre peppad av att titta på bilder från Naturpasset i Osby i fjol, den 20 maj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s