Halkar efter. Haltar efter.

Känner hur det dåliga samvetet gnager över att jag inte gjort några inlägg. Men egentligen är det ju bara mig själv (och min plånbok) det drabbar, eftersom jag i vilket fall som helst betalat för platsen på nätet, oavsett om jag skriver eller ej.

Foten som jag stukade i Perstorp (i mitten av juni) har fortfarande inte blivit bra. Framför allt sitter smärtan under foten i viloläge och när jag går, samt i utsidan när jag sträcker ut foten. Har lämnat in en egenremiss och ska till läkaren den 22/9, så får vi se vad de säger.

Inte blivit mycket hittautande heller sedan senaste inlägget. Var dock i Furuboda (HittaUt Kristianstad) och tog kontrollerna där kort efter att de släppts. Kanske var det till och med samma dag (dock inte mitt i natten). En alldeles lagom runda som kunde avverkas på relativt kort tid. Tycker att extrasläppen i Kristianstad är av bättre storlek än de i Hässleholm. Här i Hässleholm är de lite för omfattande för min smak, så att det tar rätt många timmar att tömma extrasläppet.

På tal om extrasläpp så gjordes det ett sådant i Hässleholm under lördagen. Cykelcheckpoints norr om Hässleholm. Om jag räknar rätt får jag det till 19. Dock en tydlig runda för hur man ska köra, så när tillfälle ges (kanske nästa helg före jobbet?) får jag väl ge mig ut och samla in det som jag nu saknar. Någon topplacering blir det dock inte i och med det. Ligger 41:a på mina 220 checkpoints, och när cykelcheckpointsen varit ute i 1,5 dygn har de 19 främsta i resultatlistan tagit också dessa. Imponerande!

Även om mitt letande stannat av kommer jag sannolikt passera mitt mål om 1 000 checkpoints i år utan problem. Ligger på 866 nu, och har ett antal extrasläpp i Hässleholm och Kristianstad som jag vet att jag ska ta, och får väl sedan plocka tillräckligt många runtom i Skåne för att komma upp i fyrsiffrigt.

Men först tar jag gärna reda på vad som egentligen är felet med foten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s